lakberendezés

Hamarosan nyílik a Hürrem’s Bazaar webshop

Várakozással és izgalommal telnek a napok, ugyanis már kezd webshopra hasonlítani a webshopom. Ha minden jól megy, akkor 2-3 héten belül élesben is megnyílik.

anasayfa_yastik_0637.jpgEgy nem is olyan régi álmom válik valóra. Ez a terv talán két éve egy nyaraláson fogalmazódott meg bennem, egy barátnőm sugallatára. Mutatott nekem az Instagramon egy oldalt, ahol gyönyörűséges párnahuzatokat árultak. Első látásra beleszerettem. De számomra elérhetetlen áron. S mivel nyaraltunk kézenfekvő volt, hogy a másik termék a sokoldalúan használható pestemal lesz, azaz a hamam törölköző. Akkor nagyon nehezen tudtam beszerezni minőségi pestemalt, vagy ha igen, akkor csillagászati áron. Isztambulba visszatérve első utam a bazárba vezetett, ahol egy kis belsős segítséggel megtaláltam a számomra kifizethető forrásokat. Először csak saját használatra, majd a barátnők rendelésére vásároltam. Aztán teljesen körvonalazódott az üzlet beindítása.

_SALOK_Hatter

Fontos számomra, hogy minél több magyar hölggyel is megismertessem a keleti kultúra gyöngyszemeit. Hogy elérhető legyen számukra az ikat párnahuzat, amit ugyan Üzbegisztánban batikolási technikával festenek és szőnek, de Törökországban állítanak össze. Hogy megtudják milyen is pestemállal nyaralni menni, hogy nem kell egy külön táska a törölközőknek egy 4-5 fős család elutazásakor. És hogy ez a törölköző nem csak praktikus, hanem öltöztet is. És nem csak minket, hanem akár az otthonunkat is.

Kamuran_pestemal_hurremsbazaar

És a párnahuzatokon és a hamam törölközőn kívül a lakásunkat feldobhatjuk egy kézzel díszített lámpaburával is, ami esténként Aladdint varázsolja a nappalinkba.

lampa_hurremsbazaarEzzel párhuzamosan tovább írogatok a blogomba, mindenféle lakberendezési ötlettel és kulturális szösszenetekkel.

pestemal_hurremsbazaar

A webshopon jelenleg még nem lehet vásárolni, de meg tudjátok nézni a termékeket. Ha tetszik valami, iratkozz fel és egy kis kedvezménnyel a tiéd lehet bármelyik keleti kincs.

 

http://www.hurremsbazaar.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s